Bekijk hier de websites die wij hebben gemaakt!

Website Wielewaal op mobiel en desktop

Wielewaal Bed & Breakfast

Wielewaal Bed & Breakfast is een mooie, rustige B&B aan het pittoreske riviertje De Meije! Hier kunt u een paar dagen heerlijk ontspannen of juist de mooie omgeving van het Groene Hart verkennen. De B&B is van alle gemakken voorzien. Voor Wielewaal hebben wij de volledige website gemaakt en ontworpen. Neem hier een kijkje op de website!

AT The Gym

At The Gym zorgt voor professionele personal training, gevestigd in Woerden. Bij deze gloednieuwe personal gym kunt u training krijgen van gecertificeerde trainers. Voor At The Gym hebben wij zowel de volledige website, als visitekaartjes gemaakt. Daarnaast hebben wij foto’s gemaakt, die vermeld staan op de website. Neem hier een kijkje op de website!

WiJS! Woerden

WijS! Woerden biedt speltherapie aan. De ouders/verzorgers en hun kinderen worden geholpen bij de uitdagingen die opvoeden en opgroeien met zich mee kunnen brengen. Voor WijS! Woerden hebben wij de website ontworpen en gemaakt. Neem hier een kijkje op de website!

Liefsvanmy

Liefsvanmy is een bedrijf dat zich bezig houdt met het maken van kaarten. Ook op andere vlakken zijn ze actief bezig, zoals schilderen en dichten. Wij hebben voor Liefsvanmy een website gemaakt waar ze hun werk op een moderne, frisse manier kunnen presenteren. Neem hier een kijkje op de website!

Mediation Works

Mediation Works is een bedrijf in Woerden dat zich specialiseert in conflictbemiddeling tussen personen of bedrijven. Voor Mediation Works hebben wij een compleet nieuwe website ontworpen, die zowel op de computer als op de mobiele telefoon goed te lezen is. Daarnaast hebben wij het logo ontworpen en visitekaartjes gemaakt. Neem hier een kijkje op de website!