Over ons

Wij zijn Douwe (Aerospace Engineering aan de TU Delft) en Tim den Blanken (5 Gymnasium op het Kalsbeek College) en samen hebben wij in de zomer van 2018 Webcellence opgericht met één doel: het maken van mooie en professionele websites voor andere lokale ondernemers.

Onze visie

Wij komen met regelmaat websites tegen van bedrijven bij ons in de buurt die, ondanks de hoge kwaliteit van hun services en/of producten, een website hebben met een niet al te uitnodigend en gebruiksvriendelijk uiterlijk.

Het ontwerp van een website is in onze ogen juist het belangrijkste aspect van de website, aangezien dit vanzelfsprekend het eerste is dat gezien wordt tijdens een websitebezoek. Een goed ontwerp is in onze ogen niet alleen mooi en modern maar vooral ook gebruiksvriendelijk. Een website moet schaalbaar zijn (voor smartphones) en knoppen en plaatjes moeten op logische plekken staan.

Zelfs als een website wel goed en duidelijk is, is deze vaak lastig te vinden op het internet. Wij vinden dit zonde en bieden daarom gratis zoekmachineoptimalisatie aan: want wat is de zin van een goede website als deze niet gevonden wordt?

Groei

Wij zien een website vooral als middel om te groeien. Bestaande klanten weten immers al dat u bestaat: het vinden van nieuwe klanten gaat via het internet. Een website van Webcellence is synoniem aan het woord groei.


Heeft u interesse in een nieuwe website na het lezen van deze pagina, bekijk dan wat de mogelijkheden zijn of neem contact met ons op!


 
Douwe den Blanken
Oprichter

Ik ben op mijn elfde begonnen met programmeren en sindsdien nooit meer gestopt. Na zelf veel websites gebouwd te hebben besloot ik met deze opgebouwde kennis een bedrijfje te starten.

LinkedInInstagramFlickrE-mail
 
Tim den Blanken
Mede-oprichter

Ik ben al jaren geïnteresseerd in computers en alles wat daarmee te maken heeft, waaronder ook websites. Met deze interesse en enthousiasme ben ik samen met Douwe Webcellence begonnen.

LinkedInE-mail